Favor box Cake Slice. Meenekarp "Tordilõik"


Kahju, et mul polnud selliseid karpe minu enda pulmas eelmise aasta detsembris. 
Restoranis, kus me pulmapidu pidasime, said väikesed karbid otsa ning suurtesse külalised ilmselt häbenesid torti kaasa võtta...ja nii juhtuski, et veel nädal pärast pulmi, sõime meie abikaasaga ikka veel oma pulmatorti, mis küll eriti tagantjärele mõeldes, polegi nii halb kooselu algus:)











Selliseid karpe saab pulmas kasutada päris mitmel viisil- kui moodustada neist ring, siis imiteerivad paberist karbid pulmatorti ning võivad olla lauakaunistuseks. Eriti ilus näeb selline tort välja siis, kui asetada see jalaga tordialusele. Ja nii saab ju ka mitu korrust teha!:)
...aga minu meelest on kõige armsam see, et peo lõppedes saavad külalised väikese maiuspala koju kaasa võtta ja tee või kohvi kõrval meeldivaid peomuljeid vahetada.
I wish I had these on my own wedding last December:) Somehow, the restaurant where we were having a party run out of small boxes and guests were too shy to take the big ones, so we ended up eating our wedding cake for a whole week after our wedding-day. Not a bad start for a life together, however:)
The beauty of these little ones is that you can make a centerpiece by assembling them as a cake and placing on a cake stand. You can also make a tiered cake using these boxes. There are really plenty of possibilities!